Flere arbeidsprøver kommer.

_D3_0132-848.jpg

Leca Norge ville markedsføre at de nå kan levere prosjektspesifikke EPD-er (miljødeklarasjoner). De kontaktet Alt i ord for tekst til nett, pressemeldinger og sosiale medier. Denne gangen leverte vi også foto.

Skjermbilde 2018-09-29 kl. 17.43.20.png

Teknologiartikkel

Sonos er verdens mest solgte høyttalersystem. Men faktum er alltid at to høyttalere i stereo låter bedre enn alt-i-ett-bokser. Heldigvis finnes en løsning som gir deg begge deler.

Skjermbilde 2018-05-27 kl. 19.11.32.png

Teknologiartikkel

HiFi Klubben ønsker seg alltid tekster med litt kant. Vi måtte tone ned kanten på den her litt, men den er fortsatt tro mot kjedens historie – ganske alminnelige entusiaster!

BUILD_Leca_magazine_1_2018_NO_ORIGINAL.jpg

Teknisk oversettelse

Leca gir to ganger i året ut sitt magasin BUILD. Det er et blad hovedsaklig rettet mot byggebransjen, og målet er å vise hvilke muligheter som finnes med Leca-blokker og Leca lettklinker. Vi har oversatt de fleste artiklene i bladet til norsk, samt de artiklene som er fra Norge til engelsk. Vi har gjort det samme for BUILD-magasinene fra 2017.

Skjermbilde 2018-05-24 kl. 21.59.14.png

Teknologiartikkel

En av flere artikler jeg har skrevet for HiFi Klubben. Målet er å få kunden til å velge riktig produkt til sitt bruk.

Skjermbilde 2018-05-27 kl. 18.52.50.png

Politisk virksomhet

I samatbeid med en liten arbeidsgruppe skrev jeg høringssvaret som NOPA og NKF sendte til Kulturdepartementet ifm. forslaget til ny åndsverklov.

NOPA – Norsk forening for komponister og tekstforfattere laget en video for å hjelpe flere til å søke stipender. Jeg sto for manus og prosjektledelse.

Featurereportasje_Sydhavssøppelet-1.png

Feature fra Maldivene

Artikkel om søppeløya Thilafushi i ferieparadiset Maldivene. En av landets mest livlige korallrev ble gjort om til en dumpingplass for søppel. Den er nå en av Maldivenes største øyer. Publisert i Ny Tid.

balubaibarentsburg.png

Kulturreportasje fra Barentsburg

Hvert år er det to kulturutveksling mellom det norske samfunnet i Longyearbyen og det russiske i Barentsburg. Publisert i Svalbardposten.